Anunț privind actele necesare pentru înscrierea la universităţi

notar
notar

Dacian Cioloş susţine că şi instituţiile de învăţământ trebuie să respecte măsurile de simplificare administrativă. El a invocat în acest sens ordinul ministrului Educaţiei emis prin care se stabileşte acceptarea în învăţământ a documentelor conform cu originalul, în locul celor autentificate la notariat.

'Am primit multe mesaje în ultima vreme legate de modul în care se concretizează măsurile de simplificare adoptate de Guvern cu aproape o lună în urmă, între care eliminarea copiilor legalizate, mai ales pentru înscrierea la şcoli şi universităţi. Prin iniţiativa de azi a Ministerului Educaţiei subliniem o dată în plus acest aspect: instituţiile de învăţământ trebuie şi ele să respecte măsurile de simplificare. Astfel, vor fi suficiente copiile conform cu originalul după documente', scrie premierul pe Facebook.

[citeste si]

El adaugă că mai sunt multe lucruri de clarificat şi precizează că Guvernul şi ministerele 'lucrează constant pe acest pachet de măsuri'.

'Drumul către debirocratizare nu este simplu şi trebuie parcurs în mod hotărât, cu paşii cei mai potriviţi', conchide Cioloş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel