Anunț important în Iași! Ce reclamă RATP

O angajată a Regiei Autonome de Transport Public (RATP) Iaşi este bănuită că a vândut bilete în valoare de 500.000 de lei, fără a vira banii în caseria societăţii de transport.

Reprezentanţii RATP au declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că au făcut o plângere penală pe numele Elenei Sandu, şefa casieriei centrale a RATP. Femeia este sora liderului sindicat de la RATP, Vasile Sandu.

'În urma unor sesizări pe care le-am avut de la o parte din colegii noştri, am dispus efectuarea unei inventarieri în cadrul casieriei colectoare. Astfel am obţinut lipsa a o parte din biletele care trebuiau vândute prin tonete sau dispecerate. Nu este vorba de falsificarea biletelor, ci doar lipsă din gestiune. Persoana în cauză este Elena Sandu. Pe perioada anchetei i-a fost suspendat contractul de muncă. Am făcut plângere la Parchet', a anunţat Marcel Ghercă, directorul RATP. Conform acestuia, din primele estimări rezultă că din casierie au dispărut de la începutul anului şi până acum 500.000 de lei. 'Din magazia unităţii există un gestionar care eliberează un număr de bilete casierului din casieria colectoare. Acesta din urmă are obligaţia să elibereze bilete dispecerilor sau tonetarilor în funcţie de banii viraţi de aceştia. Aceşti bani sunt viraţi în casieria centrală. În urma inventarierii şi verificărilor s-a constatat că lipsesc serii întregi de bilete', a mai spus Mihai Ghercă., citat de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel