Urmărește emisiunea live


Anunț eJobs. O companie ANGAJEAZĂ protestatari

În platforma online eJobs, care oferă locuri de muncă, a apărut un anunț intitulat ”Români Implicați și Liberi”, care caută ”colegi corecți, integri, convinși că pot schimba lucrurile” în contextul protestelor de stradă din România.

 

Potrivit anunțului publicat în departamentul ONG/Voluntari candidații ideali ”nu se tem să se facă auziți, se implică în cele mai tensionate situații, au curajul să acționeze, pentru că nu vor să regrete peste cinci ani, pot să lucreze în condiții dificile – temperaturi extreme, ture de noapte, program prelungit, nu-și părăsesc colegii pe timp de criză, au o capacitate ridicată de a compune rime și de a memora sloganuri”.

În ceea ce privește responsabilitățile, cei care doresc să aplice la acest ”job”, sunt anunțați că ”trebuie să meargă des pe teren, ca să ia pulsul pieței”, ”să îi inspire pe alții să îi urmeze”, dar și să ”își păstreze calmul în „ședințe", chiar dacă în sală sunt peste 200.000 de oameni”.

Ca beneficii sunt enumerate ”schimbări pozitive în țara în care trăiești tu sau în care se află rudele și prietenii tăi”, ”transformarea imaginii organizației, atât la nivel național, cât și internațional”, ”vise care devin realitate” și ”certitudinea unui viitor mai luminos”.

Compania care a postat anunțul pe platforma eJobs se descrie ca fiind ”o țară experimentată, cu tradiții puternice și o istorie interesantă. Nu suntem o mână de oameni, ci avem vreo 20 de milioane de colegi. Iar în afara granițelor noastre mai există câteva milioane de coechipieri. Oameni de seamă din toată țara au transmis, de-a lungul istoriei, misiunea și valorile noastre”.

[citeste si]

(w670)

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel