Anunț de la Parchetul General legat de accidentul ministrului Irimescu

Parchetul General preia dosarul în care se cercetează accidentul rutier soldat cu vătămarea corporală a trei persoane, printre care ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, și omologul său kuweitian, Ali Saleh Al Omair.

În dosar se efectuează cercetări în legătură cu săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, precizează un comunicat al PÎCCJ, potrivit Agerpres.

"La Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia a fost înregistrată o cauză penală având ca obiect săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, privind accidentul rutier petrecut în cursul zilei de astăzi, 25 august, ora 10,30, pe DN 21 la km 87+35, soldat cu vătămarea corporală a trei persoane, și anume a ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale în Guvernul României, a omologului său, ministrul Lucrărilor Publice, Agriculturii și Relațiilor cu Parlamentul în Guvernul Statului Kuweit și a unui translator, care se aflau într-un autoturism ce se deplasa într-o delegație oficială. În urma impactului, cele trei persoane au suferit leziuni traumatice, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia în vederea acordării asistenței medicale de urgență", se spune în comunicat.

[citeste si]

Sursa citată precizează că dosarul a fost preluat pentru efectuarea urmăririi penale de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii penale în cauză.

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, și omologul său kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se află într-o vizită oficială în România, au fost implicați joi într-un accident rutier în apropiere de Slobozia.

Cei doi oficiali au fost transferați, ulterior, la Spitalul Elias din București, suferind fracturi de piramidă nazală în urma accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel