EXCLUSIV  Antreprenor român, întors în țară: „Îmi voi îndruma băiatul să își găsească un loc de muncă bun în România”

Robert Csaba, un antreprenor român în vârstă de 38 de ani, a reușit să transforme o mică patiserie locală într-o afacere înfloritoare care oferă produse tradiționale secuiești. Cu toate că drumul său către succes a fost presărat cu eforturi și aventuri în străinătate, nu și-ar îndemna copilul să plece din țară.

Povestea lui Robert începe cu deschiderea unei mici patiserii care, în scurt timp, a devenit foarte populară atât în rândul comunității locale, cât și în rândul turiștilor care trec prin zonă. Cu produse tradiționale secuiești, Robert a reușit să creeze o afacere de succes, care să îl ajute să îi ofere copilului său tot ce are nevoie, acum sau în viitor.

Cu toate eforturile depuse și obstacolele întâlnite, experiența sa în străinătate l-a determinat să aprecieze România și să o considere "acasă". După două încercări de a lucra în afara țării, una în Cipru și alta în Africa, Csaba a hotărât că locul său este în România și că cel mai important este să fie cu familia lui.

„Vreau pentru copilul meu să aibă șansa la un salariu bun în România”

În ceea ce privește viitorul său și al familiei sale, Robert își dorește ca fiul său să-și găsească un loc de muncă stabil și bine plătit în România, nu să se chinuie prin afară. Însă alegerea lui este mai presus de orice așa că se arată deschis și față de dorința copilului de a călători sau de a lucra în străinătate, dar cu o condiție: să încerce întâi să-și construiască o carieră în țară.

„Eu sunt o persoană sentimentală, zilnic vorbesc cu părinții, cu familia, cu soția. N-as mai putea să plec, am și un copil mic. Chiar ieri discutam cu un prieten plecat, cu doi copii mici, că ar vrea să se întoarcă. Doar dacă nu ai familie, ai toți prietenii plecați ești și tu plecat, atunci e greu să te mai întorci.

Eu îmi voi îndruma băiatul să își găsească un loc de muncă bun în România, doctor, avocat, ceva unde să poată să aibă un salariu decent. Dar dacă chiar și așa își va dori să plece în străinătate, voi fi lângă el. Dar sigur voi insista intai să rămână în România. ”, spune el.

Astfel, povestea lui Robert Csaba ilustrează nu numai succesul unui antreprenor local, dar și iubirea pentru țară și pentru familia sa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel