Antonia l-a făcut knockout pe Abi Talent. Mircea Badea: I-a dat-o nasol! Nu există ceva mai tare

Mircea Badea
Mircea Badea

Abi Talent s-a certat cu Alex Velea, iar Antonia i-a dat o replică dură, pe Instagram. Mircea Badea a comentat scandalul, în emisiunea sa, de la Antena 3. 

Abi Talent a renunțat la școală, după doar opt clase și s-a apucat de muzică, făcând furori cu versuri șocante. Despre educația sa spune ”eu sunt țigan, cu astea opt clase ale mele, am creier de 14 facultăți”.

Într-un scandal cu Alex Velea, despre Lino Golden, el s-a luat și de Antonia, care l-a taxat imediat. Abi Talent i-a reproșat lui Alex Velea că a spus că Lino ”e copilul lui”, doar după ce ”Panamera” a ajuns un succes, acuzându-l că înainte nu-i dădea nici bani de Uber. ”Nu vă mai puneți cu mine, că zic tot” l-a avertizat Abi Talent pe Alex Velea, lăudându-se cu succesul său de pe Youtube. Alex Velea i-a răspuns pe Facebook, făcându-l incult și fandosit, în cazul său succesul fiind o întâmplare. Mai mult, Alex Velea i-a mai transmis: ”Doar îmi place să te înjosesc”, spunându-i că are ”trup de râmă” și că și-a dat singur ”capacu`”. Jignirile au continuat în acest fel, până când au ajuns la Antonia. Abi Talent a afirmat, într-un video: ”Din respect pentru nevasta lui Velea... Pardon”, urmat de un râs isteric. Antonia i-a răspuns că n-are nevoie de respectul său, dar și că ”O să te coste tupeul ăsta ieftin. Ești exact cum zice Velea: Un măscărici. Regele Măscăricilor!”. 

Mircea Badea: Nu există ceva mai tare! 

Mircea Badea a comentat, în emisiunea ”În Gura Presei”, subiectul. ”Eu de Antonia am mai auzit, așa. Să-i răspunzi lui Abi Talent, pe bune? De ce ai face așa ceva?” a întrebat Mircea Badea. În continuare, realizatorul TV a spus că ”totuși, să-l rogi pe Abi să se informeze, e foarte tare! E important pentru Antonia ca Abi să se informeze.”

Despre replica Antoniei, Mircea Badea a comentat: ”Nu există ceva mai tare, i-a dat-o nasol lui Abi. Îți dai seama că ăla e fericit că l-a băgat Antonia în seamă. Așa știi că ai reușit în viață”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel