Antonescu: Vreau să știu dacă voi fi coleg cu Băsescu în PNL

Antonescu Băsescu
Antonescu Băsescu

Crin Antonescu susține că nu acceptă să fie coleg de partid cu Traian Băsescu șeful statului, în calitatea de fost președinte al PDL, va fi primit în noul Partid Național Liberal.

"Dacă vrei să avem un partid de dreapta să clarificăm nişte lucruri, eu trebuie să ştiu dacă în acest partid, dacă doreşte domnul Traian Băsescu să se întoarcă, ce face acest partid. Eu cu domnul Băsescu nu pot fi în acelaşi partid, indiferent dacă mai sunt politician sau nu", a declarat Antonescu, marți, la Gândul Live.

"Aş putea pleca şi mâine, nu o fac brusc, nu îmi este indiferent ce se întâmplă cu acest partid, dacă mai rămân, dacă nu devin coleg de partid cu Traian Băsescu", a mai spus fostul președinte al PNL.

Ipoteza pe care Antonescu o găsește inacceptabilă este privită ca naturală de lideri ai fostului PDL. Mircea Toader, deputat al noului PNL, a făcut marți un anunț surprinzător: președintele în funcție, Traian Băsescu, are un loc asigurat în Biroul Permanent Național al liberalilor, după încheierea mandatului la Cotroceni. 

Președintele în funcție are un loc asigurat în conducerea PNL, spune Mircea Toader

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel