Urmărește emisiunea live


Antonescu: Stroe, un trădător. Orban: În război, trădătorii se împușcă

Unul dintre cei mai vechi membri ai PNL, Radu Stroe, nu mai are viață lungă în partidul din Bld. Aviatorilor, după ce a fost propus spre excludere, iar președintele PNL, Crin Antonescu, l-a numit ”trădător”.

"Sigur că o voi pune în discuţia BPN, mulţi deputaţi se regăsesc în componenţa BPN. Mi se pare că este o discuţie care a pornit în mod natural, în mod normal, o discuţie care ar fi pornind în orice partid. (...) O decizie vom lua mâine (marţi - n.r.) la BPN", a declarat preşedintele PNL, citat de Mediafax.

"PNL este un partid suficient de serios şi suficient de puternic ca să nu permită astfel de atitudini în condiţii de precampanie. (...) Atunci când faci parte dintr-un partid nu poţi să nu respecţi nişte reguli minimale, pentru că altfel îţi baţi joc de munca colegilor tăi", a mai spus Antonescu.

Citește și: Colegi liberali îi cer demisia lui Radu Stroe

Întrebat dacă, în opinia sa, Radu Stroe e un trădător, Antonescu a răspuns: ”Da, eu consider că da”.

Un atac dur la adresa lui Radu Stroe a venit dinspre Ludovic Orban, care i-a transmis fostului ministru de Interne că ar trebui să demisioneze sau să se suspende din partid.

”Decizia de  excludere este dată de către Delegația Permanentă. Majoritatea colegilor l-au criticat aspru pe domnul Stroe.  Când ești în stare de război,  trădătorii se împușcă. Dacă nu are decența să se suspende, să își dea demisia, trebuie să îl ajutăm noi să se ducă la cei pe care  îi consideră liberali”, a spus Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel