Antonescu, Ponta și Năstase s-au dus printre protestatari pentru a-i saluta

protest parlament
protest parlament

Crin Antonescu, Victor Ponta, Adrian Năstase şi alţi parlamentari din PSD şi PNL au ieşit din Palatul Parlamentului şi s-au alăturat sindicaliştilor din Piaţa Constituţiei, spunând că au venit să îi salute pe protestatari.

Printre cei care au venit împreună cu Antonescu şi Ponta sunt Nicu Bănicioiu, Robert Negoiţă şi Dan Şova, informează Mediafax.

Ponta şi Antonescu s-au oprit în faţa scenei din Piaţa Constituţiei, i-au salutat pe protestatari şi au aplaudat.

Liderul PNL, Crin Antonescu, spunea că vor merge pentru a-i saluta pe manifestanţi şi pentru a-i însoţi simbolic în demersul lor.

"Mi se pare normal ca în ziua în care noi, în Parlament, susţinem o moţiune de cenzură pe care am iniţiat-o, am redactat-o cu colaborarea sindicatelor şi patronatelor, în ziua în care însoţim această moţiune de cenzură cu un proiect alternativ pe care de asemenea l-am făcut împreună cu aceşti oameni să îi salutăm şi să ne alăturăm simbolic acestei mişcări de protest", a spus Antonescu.

Preşedintele PNL a arătat că acţiunea sa şi a preşedintelui PSD, Victor Ponta, se va limita la cele menţionate, după care cei doi lideri vor reveni în Parlament, unde, alături de grupurile lor parlamentare, vor dezbate şi vor vota moţiunea de cenzură.

"Este un lucru absolut firesc (prezenţa sa şi a lui Ponta în mijlocul sindicatelor, n.r.) pentru că acţiunea de protest a acestor oameni îşi găseşte expresia politică explicită de aceast dată în Parlamernt, în partidele şi în grupurile noastre", a adăugat Antonescu.

Aproximativ 8.000 de sindicalişti participă la mitingul din Piaţa Constituţiei, potrivit jandarmilor. Sindicaliştii susţin însă că în Piaţa Constituţiei sunt aproximativ 12.000 de oameni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel