Antonescu: "E foarte grav. E ținta principală"

Vasile Blaga, Crin Antonescu
Vasile Blaga, Crin Antonescu

Crin Antonescu este șocat de răspusul Președinției. 

"Preşedintele Băsescu s-a întâlnit cu Antonescu să discute dosarul mitei de la Cluj în care e implicat Uioreanu?" și "Băsescu a discutat cu Antonescu despre retragerea acestuia din frutnea PNL şi din cursa prezidenţială?" sunt cele două întrebări transmise de România TV către Președinție. Răspunsul este halucinant. VEZI aici: Președinția, reacție după acuzațiile lui Pop. "Uluitor!", spune Antonescu 

Crin Antonescu, a declarat, în emisiunea lui  Victor Ciutacu că "este un semn de derută birocratică a Administrației Prezidențiale și mi se pare foarte grav. Mă alătur şi eu solicitării către Administraţia Prezidenţială de a răspunde la aceste grave şi mincinoase acuzaţii ale senatorului Pop". 

Întrebat dacă a avut loc o întâlnire, Crin  Antonescu a spus: "Nu domnule, n-a avut loc nicio întâlnire. Chiar dacă ar fi avut loc o întâlnire şi Administraţia Prezidenţială era întrebată, putea să dea un asemenea răspuns. Eu încerc să dau răspuns şi să găsesc o explicaţie unui răspuns al Administraţiei Prezidenţiale".

"Vorbim de o mizerie pe care senatorul Pop o aruncă împotriva mea, probabil că asta e ţinta principală, spunând lucruri grave şi despre preşedinte şi nu înţeleg de ce preşedinţia nu a reacţionat conform realităţii", a mai spus Crin Antonescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel