Antonescu răspunde acuzațiilor lui Pop: Îl somez...

Foto: captură Antena 3
Foto: captură Antena 3

Senatorul PNL Crin Antonescu a declarat că acuzațiile senatorului PSD Liviu Pop privind o întâlnire secretă între fostul șef al liberalilor și Traian Băsescu sunt "mizerabile".

"Este cea mai mare mizerie pe care eu am văzut-o, sau, în orice caz, îndreptată spre mine în ultimii 24 de ani. În mod categoric, nu am nici cea mai mică legătură cu un dosar Uioreanu (...) Sub nicio formă, vreodată, n-am avut discuții de acest gen cu Traian Băsescu. Nu pot să vă spun ce am făcut în ziua de 10 februarie acum, dar pot să vă spun cu siguranță că nu m-am întâlnit cu Traian Băsescu, iar ceea ce face dl Pop nu este să pună o serie de înrebări, este o diversiune de cea mai joasă speță cum împotiva mea nu s-a întâmplat nici în timpul regimului Băsescu și nu dl. Pop e cel care mă somează pe mine, ci eu îl somez în fiecare zi să ne producă cea mai mică probă sau să ne indice sursele respective să ne spună ceva", a declarat Crin Antonescu, luni, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Antonescu l-a sunat pe Ponta, prima dată după ruperea USL

Social-democratul Pop, prezent în studioul Antena 3, a spus că va face publică indentitatea surselor care i-au oferit atari informații, dacă și președintele Traian Băsescu le va infirma veridicitatea.

"Am și eu o întrebare: cine îl pune pe un om tânăr, care nu are nimic de împărțit cu mine în mod personal, să instrumenteze o asemenea mizerie astăzi, în România, în 2014?", a întrebat Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel