Antonescu l-a sunat pe Ponta, prima dată după ruperea USL

usl antonescu ponta
usl antonescu ponta

Fostul co-președinte al USL, Crin Antonescu, spune că l-a sunat pe premierul Victor Ponta, prima oară în ultimele luni, pentru a-l întreba dacă are vreo legătură cu ieșirea publică a senatorului PSD Liviu Pop, care acuză o întâlnire secretă Antonescu - Băsescu.

"Acum câteva minute, când am luat la cunoștință de această ieșire a domniei sale (a lui Liviu Pop - n.r), l-am sunat, cred pentru prima oară după ruperea USL, pe prim-ministru și i-am spus atât: spune-mi că n-ai nicio legătură cu asta, cu mizeria asta. Mi-a spus că nu știe despre ce e vorba, că e gata să dea și declarații că n-are habar și așa mai departe", a spus Antonescu, luni, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Social-democratul Pop, prezent în studioul Antena 3, a spus că va face publică indentitatea surselor care i-au oferit atari informații, dacă și președintele Traian Băsescu le va infirma veridicitatea.

Senatorul PSD Liviu Pop acuză o întâlnire secretă între Crin Antonescu și Traian Băsescu, care s-ar fi desfășurat la data de 10 februarie. În cadrul întrevederii, Băsescu i-a cerut lui Antonescu să se retragă din lupta prezidențială, șantajându-l cu informații compromițătoare din dosarul Uioreanu, acuză Pop.

Antonescu: Candidez la Președinție, dacă țineți morțiș

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel