Antonescu, catalogat drept un personaj subțire politic. Cine afirmă

PNL este creditat de un membru marcant al PSD cu șanse reale de a obține peste 20% la alegerile europarlamentare, în timp ce despre liderul liberalilor, Crin Antonescu, social-democratul spune că este un "personaj subțire politic" care "va pierde cu succes" cursa pentru Palatul Cotroceni. 

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Viorel Hrebenciuc, invitat, duminică seară, în emisiunea „Kilometrul 0" de la Digi24 a vorbit despre rezultatele pe care PNL le-ar putea obține la scrutinul din 25 mai, dar și despre șansele lui Crin Antonescu la alegerile prezidențiale.

Citește și Dorința lui Antonescu: Lideri cu o minimă cultură, care să zică "doamnă" nu "fă"

„Nu sunt sigur că PNL va avea sub 20% din voturi la europarlamentare", a spus social-democratul. El a explicat câ pe buletinul de vot opțiunile sunt reduse pentru alegător, iar voturile pentru partidele consacrate vor crește. În plus, a argumentat Viorel Hrebenciuc, spargerea PDL ajută PNL, pentru că voturile pentru noul partid PMP vor veni de la electoratul PDL, nu de la cel al PNL.

Potrivit social-democratului, în urma unui rezultat de 20% la europarlamentare pentru PNL, Crin Antonescu va rămâne liderul liberalilor și va candida la Președinție, însă „va pierde cu succes".

Despre fostul partener de alianță al PSD, Hrebenciuc a spus că este un „personaj subțire politic", care are „calități de conducător incerte" și care „de la Muzeul din Tulcea a ajuns în Parlament", nearătând „absolut nimic" în cei peste 20 de ani de experiență parlamentară. Însă, social-democratul îi recunoaște lui Crin Antonescu meritele în planul oratoriei, în timp ce despre Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că „are alură de președinte" și că l-ar vota în noiembrie, în cazul în care Victor Ponta nu ar candida.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel