Antifa cere uciderea politicienilor germani de la AfD: Să omorâm porcii cu explozibil

Antifa cere uciderea politicienilor germani de la AfD: Să ucidem porcii cu explozibil  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Antifa cere uciderea politicienilor germani de la AfD: Să ucidem porcii cu explozibil / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Democrația este atacată în Germania, după ce Antifa a postat apeluri pentru asasinarea politicienilor, dublate de adresele de domiciliu ale acestora.

Poliția din Germania a lansat o anchetă asupra unor persoane aparținând grupului extremist de extremă stângă Antifa, care a cerut recent uciderea a 53 de politicieni din partidul conservator național Alternativa pentru Germania (AfD). Activiștii au publicat și adresele rezidențiale ale politicienilor pe o platformă de internet populară a stângii radicale.

Potrivit unui raport al portalului de știri FOCUS Online, Oficiul Federal de Poliție Penală Germană (BKA), agenția de securitate responsabilă de asigurarea siguranței personale a politicienilor națiunii, a confirmat că oamenii aparținând cercurilor extremiste de stânga au făcut amenințări cu moartea împotriva a 53 de politicieni ai Alternative for Germany (AfD) pe platforma online Indymedia.

În cea de-a doua săptămână a lunii septembrie, mai multe postări au fost publicate pe platformă și solicitau recurgerea la violență letală împotriva membrilor partidului conservator anti-establishment. Una dintre postări spunea: „Să ucidem porcii AfD cu explozibil”.

Membrii Antifa cer expres uciderea politicienilor AfD

Pe lângă publicarea numelor și adreselor politicienilor populiști, extremiștii de stânga au postat și instrucțiuni detaliate de fabricare a bombelor și detalii intime despre locuințele țintelor. De exemplu, unul dintre autori oferă informații despre vecinătatea potențialei victime către viitorul asasin, menționând că o anumită celebritate locuiește la câteva străzi și că locuința politicianului este păzită de patrulele poliției.

Björne Höcke, membru al parlamentului de stat din Turingia și unul dintre liderii fracțiunii radicale care este îndepărtată din AfD, dar și liderul grupului parlamentar Hamburg, Bernd Baumann, s-au numărat printre persoanele care au fost numite în mod expres de extremiștii violenți.

Un membru Antifa a scris: „A sosit timpul pentru acțiuni dure. Höcke este unul dintre acei oameni care trebuie să fie uciși ", adăugând că nici garda de corp pentru Höcke nu ar trebui scutită.

Cererile de incitare la violență împotriva oficialilor publici au condus la două birouri de poliție de stat care au lansat investigații în acest sens, în încercarea de a-i găsi pe făptași.

Reacții din partea AfD

Când i s-a cerut să comenteze această chestiun,e într-un interviu recent acordat revistei online Tichys Einblick, deputatul Baden-Württemberg AfD Jürgen Braun a menționat că apelurile la violență împotriva politicienilor și membrilor AfD nu sunt un lucru nou, iar amenințările sunt tot mai frecvente.

„Din păcate, suntem lideri în ceea ce privește atacuri împotriva politicienilor. De exemplu, atacuri fizice împotriva candidaților AfD, membrii simpli ai partidului, birouri parlamentare, mii de afișe electorale rupte și atacuri de incendiere a mașinilor și caselor”, a spus Braun, adăugând că, în multe regiuni, actele de vandalism și furt împotriva afișelor electorale AfD au crescut recent cu 80%.

Cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile federale ale Germaniei, Vadim Derksen, candidatului AfD pentru alegerile de stat din Berlin, i-a fost incendiată mașina în ceea ce se crede că a fost un atac motivat politic efectuat de extremiștii de stânga, a raportat anterior Remix News. El este doar unul dintre mulți politicieni AfD care au fost ținta incendierilor, scrie RMX.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel