EXCLUSIV  ”Anticorpii din sistemul bugetar”! Daraban: O să vă luptați cu ei!

Mihai Daraban, președintele CCIR
Mihai Daraban, președintele CCIR

Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, a făcut referire, vineri, la „anticorpii din sistemul bugetar”.

Mihai Daraban, preşedintele CCIR, a spus, vineri, în cadrul dezbaterii „Digitalizarea României, prioritate zero! Cum schimbă criza coronavirusului modelul de business?", organizată de către DC Media Group, că, acum, este pentru prima dată în ultimii ani când Guvernul face ceva legat de digitalizare.

Ulterior, a făcut o precizare interesantă în urma intervenției unui secretar de stat, care a spus: „Sunt discuții legate de cardul electronic de identitate, care va integra mai multe dimensiuni ale spațiului social, mă refer și la cardul de sănătate. Discutam recent o propunere să introducem și cardul de licență de conducere auto. Toate aceste dimensiuni care să se regăsească la un loc, să avem aceste date la un loc, să ne faciliteze viața. Lucrurile acestea sunt în discuție, urmărim mai multe soluții de implementare. Sperăm să le și vedem în mod practic pentru populație cât de curând."

„Domnule secretar de stat, cred că o să vă luptați foarte mult cu anticorpii din sistemul bugetar care vor fi foarte activi în această implementare", a intervenit imediat Mihai Daraban.

Declarațiile au făcute în cadrul dezbaterii online „Digitalizarea României, prioritate zero! Cum schimbă criza coronavirusului modelul de business?", organizată de trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News, DC Business şi DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel