Antena Stars a primit licența de la CNA. Vezi vedetele postului și ce emisiuni va avea

Antena Stars are undă verde la emisie din partea CNA, începând de astazi, 18 decembrie. Televiziunea Antena Stars va transmite live știri mondene, iar în platou vor fi invitați, de-a lungul zilei, vedete care au făcut istorie în show-biz.

Star Matinal, emisiunea de dimineața de la Antena Stars, Star Magazine, Star News, Necenzurat cu Adriana Bahmuțeanu sunt doar câteva dintre noile show-uri propuse de canalul Antena Stars. Serile aparțin “veteranilor” Mihai Morar și Cristian Brancu, care au în emisiuni reportaje filmate, transmisiuni în direct și informații de ultimă ora, pe lângă prezența în studio a celor mai în voga vedete ale momentului.

În week-end, telespectatorii vor putea urmări producții noi, diminețile zilelor de la sfârşitul săptămânii vor începe cu un matinal care îi are drept gazde pe Irina Cordoneanu şi de Raru.

“Refresh by Oana Turcu” îşi propune, în fiecare sâmbătă, de la ora 16.00, să arate tuturor doamnelor şi domnişoarelor cele mai noi tendinţe în materie de modă, cosmetica, beauty, lifestyle, şi cum fiecare dintre noi să-şi găsească acel “ceva” ce ne face să fim unici şi speciali.

VEZI ȘI: Soarta postului Antena Stars se decide azi! Jucan și Iorga cer demisia Laurei Georgescu

Dar nimic în showbiz nu se poate întâmpla fără a consulta, în prealabil, stelele, iar astrologul Camelia Pătrăşcanu, ştie sigur o mulţime de secrete pe care le va deconspira în fiecare sâmbătă, de la ora 17.00, la “Star zodiac”: “În cuprinsul ei, vom avea trei horoscoape, unul al dragostei, un altul al banilor și carierei și un altul pentru sănătate și îngrijire. De asemenea, fie vom invita în platou o vedetă, fie ne vom ocupa de o vedetă, în funcție de cele mai fierbinţi evenimente. Această emisiune va fi un ghid care va dezvălui atât momentele favorabile cât şi cele dificile ale fiecărei săptămâni, astfel încât telespectatorii să poată valorifica la maximum şansele de succes şi să evite capcanele ce se ivesc”, completează Camelia.

Duminică de la ora 12.00, Maria Simion propune telespectatorilor Antenei 2, o emisiune despre tot ce înseamnă viaţa de vedetă, cu toată strălucirea de care are parte, dar şi cu părţile ei mai puţin plăcute. Haine de la cele mai faimoase branduri, vacanţe în cele mai neaşteptate locuri de pe pământ, case somptuoase, maşini cu mulţi cai putere, colecţii de obiecte scumpe, hobby-uri şi gadget-uri, toate aceste ingrediente se vor regăsi în show-ul “Wonderlife”.

Seara de duminică va fi dedicată de Antena 2, “Dosarelor VIP”, unde Cristi Brancu şi Dan Capatos, cei mai importanţi jurnalişti de monden din România, vor readuce în faţa telespectatorilor, de la ora 17.00, cele mai spumoase evenimente petrecute cu ani în urmă, dar si cele din prezent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel