Antena 3: Vlad Mixich, inventatorul lui Vlad Voiculescu, 600 de euro pe zi de la stat

foto gov.ro
foto gov.ro

Mihai Gâdea a prezentat, joi seară, la Antena 3, documente despre „consilierul lui Vlad Voiculescu” ce a ajuns să fie plătit cu nu mai puțin de 600 euro pe zi de la stat.

În octombrie 2016, Vlad Mixich acesta ajunge din consilier personal vicepreședintele Agenției Naționale a Medicamentului.

„Când auzi că filmul (n.r. Rețeaua) arată cum Vlad Voiculescu și-a riscat libertatea ca să salveze vieți, iar totul a început de la Vlad Mixich, în momentul respectiv, te întrebi ce o fi acolo?! O să vedeți cum l-a făcut consultant. O să vedem rapoarte de activitate. Ce face un consultant să ia atâția bani?”, a spus Mihai Gâdea, joi seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”.

„Cu ce se ocupă domnul Vlad Mixich? Este unul dintre consultanți. Atenție, toate sumele pe care le câștigă sunt decontate de statul român”, a subliniat Mihai Gâdea, care a prezentat o serie de documente.

„Deci, ce face un consultant pentru acești bani? 600 de euro pe zi! A trecut ziua... 600 de euro. (...) Mai intră 600 de euro. Vă întrebați ce face? Cel care e autorul moral al filmului despre Vlad Voiculescu, Vlad Mixich, ne explică unele lucruri: a fost în misiune la Iași, la Cluj, la Craiova. A făcut o pre-documentare. Ce a mai făcut? A mai făcut o bază de date cu contacte. A făcut niște interviuri, bun. În raportul de activitate pe un trimestru vedem că nu face, practic, nimic important”, a spus Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel