Antena 3 oferă bursă EMBA. Vezi cum te poți înscrie

emba
emba

Antena 3 și Sheffield University oferă oportunitatea câștigării unei burse EMBA- management, marketing, logistică, finanțe sau healthcare management. Bursa este pe o perioada de 2 ani și începe în noiembrie 2013.

Condiții

Vârsta minimă a celor care vor să se înscrie pentru câștigarea bursei este de 27 de ani. Ei trebuie să cunoască foarte bine limba engleză scris și vorbit și să aibă o experiență profesională de minimum 5 ani.

Trei pași

Sunt trei pași care trebuie completați: fișa personală, CV-ul, scrisoare de motivație. Câștigătorul va fi desemnat după ce va parcurge toate etapele și după ce scrisoarea de motivație va fi validată de către comisia de evaluare. Comisia de evaluare va fi formată din reprezentanți ai City – University of Sheffield din București. Ei vor analiza etapele parcurse de participanți.

Programul EMBA Sheffield este predat în Marea Britanie de mai bine de 50 de ani. Executive MBA-ul Sheffield este oferit în Bucuresti din anul 2006 și a înregistrat un real succes, având in fiecare an 2 grupe a câte 30 de cursanți middle și top management. Pentru a te înscrie click aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel