Antena 3: Kovesi vrea să intimideze jurnaliștii

Kovesi
Kovesi

Într-un comunicat de presă remis după ce Laura Kovesi a anunțat că va acționa în judecată Antena 3, postul TV spune că șefa DNA încearcă să intimideze jurnaliștii, menționând totodată că demersul procurorului-șef este menit să creeze prejudicii de imagine Antenei 3.

"Antena 3 a luat la cunoştinţă din media faptul că Laura Codruţa Kovesi a acţionat în justiţie postul nostru de televiziune şi mai mulţi realizatori şi invitaţi, susţinând că respectivii au făcut declaraţii neadevărate care i-ar crea prejudicii de imagine.

Pe această cale, postul de televiziune Antena 3 doreşte să atragă atenţia doamnei Kovesi Laura Codruţa asupra faptului că acţiunea sa reprezintă o acţiune de intimidare şi cenzurare a activităţii jurnaliştilor care au datoria de a informa corect opinia publică.

Menţionăm şi faptul că redactorii noştri au solicitat puncte de vedere privind acţiunile prezentate în materialul jurnalistic atât doamnei Kovesi Laura Codruţa, cât şi doamnei Livia Saplacan, purtătorul de cuvânt al DNA, lucru menţionat şi în materialul incriminat.

Radu Tudor: Kovesi, confuzie GRAVĂ. Abia aștept să...

Totodată, considerăm că demersul doamnei Kovesi este menit să creeze prejudicii de imagine postului Antena 3, multiplu premiat internaţional pentru profesionalismul jurnaliştilor săi, motiv pentru care vom intenta acţiune în justiţie pentru recuperarea oricăror prejudicii cauzate.

Jurnaliştii postului Antena 3 vor continua să-şi exercite profesia cu demnitate si profesionalism, cu respectarea prevederilor legale, urmărind întotdeauna dreptul opiniei publice la corecta informare.

Spre deosebire de Doamna Kovesi, numită politic pe perioade determinate, jurnaliştii Antena 3 pot fi amendaţi zilnic de public pentru eventuale derapaje.

Tot spre deosebire de Doamna Kovesi, Antena 3 are milioane de stăpâni care pot folosi telecomanda în favoarea altor posturi dacă jurnaliştii Antena 3 greşesc.

Din nefericire pentru cei care, prin puterile lor temporare, hăituiesc jurnaliştii noştri, publicul Antena 3 este în continuă creştere", spune comunicatul transmis de Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel