Antena 1 și Antena 3, premiate la Golden Drum: Campania "Donează roșu pentru România" a câștigat marele premiu al Festivalului Golden Drum

Antena 1 și Antena 3 au primit o veste extraordinară duminică seara, anunțul fiind făcut de către Mihai Gâdea, în emisiunea "Sinteza Zilei".

Grație campaniei "Donează Roşu pentru România", Observatorul Antenei 1 şi ştirile Antena 3 au primit recunoaştere internațională pentru cea mai bună modalitate de a face cunoscută o problemă de interes naţional, aceea a lipsei acute de sânge

Campania "Donează Roşu pentru România" a câștigat la Festivalul Internaţional de Publicitate "Golden Drum" marele premiu, două medalii de aur şi una de argint. Campania a reuşit mobilizarea a milioane de români, care au donat sânge pentru semenii lor.

"Sunt premiile dumneavoastră, sunt premiile celor care au făcut o minune şi au salvat vieţi!", a declarat Mihai Gâdea, citat de antena3.ro.

"Donează Roşu pentru România" este campania de mobilizare socială ce urmăreşte să determine românii să doneze sânge.

În cinci zile de campanie, numărul celor care au donat sânge în Capitală a crescut cu aproximativ 100%, iar în ţară există o estimare de 50%.

În România, sub 2% dintre oameni donează sânge şi mai puţin dintre ei o fac constant.

Vezi și: Mihai Gâdea a dezvăluit cu cine votează

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel