Urmărește emisiunea live


Antena 1 anunță lansarea grilei de toamnă. Care sunt surprizele

Antena 1 anunță că lansează din 5 septembrie grila de toamnă care le aduce telespectatorilor multă strălucire, spectacol, ingrediente alese, muzică, dar și umor.

"Fie că e vorba de întreceri ascuțite între cei mai simpatici chefi, fie că e vorba de talente înnăscute care vor arăta că dețin factorul X sau vedete care fac show și umor care va smulge hohote de râs, toamna aceasta, e clar: spectacolul e la Antena 1!", scrie a1.ro.

Astfel, noul sezon „Chefi la cuțite" revine din 5 și 6 septembrie, de la 20.30. Jurizarea pe nevăzute și așteptarea care pare fără sfârșit în fața bandei, concurenți talentați și curajoși, dar și provocări între jurați, toate dau savoare noului sezon „Chefi la cuțite" prezentat de Gina Pistol.

[citeste si]

"X Factor" va debuta pe 9 septembrie, și va putea în fi urmărit în fiecare vineri seara de la 20.30. Noutatea absolută a acestui sezon este un nou membru în juriul „X Factor": Carla's Dreams se alătură Deliei, lui Ștefan Bănică și lui Horia Brenciu la masa jurizării.

Sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 20.00, imediat după Observator, „Te cunoc de undeva" își deschide și el porțile pentru o nouă etapă de show în care 10 vedete se vor întrece în transformări uluitoare și reprezentații de excepție.

Din 5 septembrie revin la Antena 1 și show-urile „Neatza cu Răzvan și Dani", „Acces Direct" și „Un show păcătos".

Grila de toamnă va fi completată de noile sezoane ale emisiunilor „Next Star", „iUmor", „În puii mei" și „Poftiți la muncă!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel