ȘANTAJ la ÎCCJ. Avocata acuzată de șantaj de Livia Stanciu, REȚINUTĂ

Livia Stanciu
Livia Stanciu

Șantaj la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ). Avocata care ar fi șantajat-o pe Livia Stanciu, în urma decesului soțului ei, a fost reținută, arată un comunicat al DNA, de marți dimineață. 

Avocata Mariana Rarinca a fost reținută în noaptea de luni spre marți, la ora 03:40, pentru 24 de ore. Comunicatul DNA arată că "există date şi aspecte din care rezultă indicii rezonabile că, în perioada aprilie 2014 – 03.06.2014, inculpata Rarinca Mariana a amenințat persoana vătămată, președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, cu darea în vileag a unor fapte imaginare, în scopul de a dobândi pentru sine, în mod injust, un folos patrimonial". 

Savaliuc: Am rămas surprins când am auzit că a făcut PLÂNGERE

Iată continuarea comunicatului DNA: 

"Inculpata a amenințat persoana vătămată cu divulgarea către presă (un post de televiziune) a unor date compromiţătoare despre aceasta şi familia acesteia, susţinând că deţine înscrisuri şi alte mijloace de probă cu care îşi poate proba afirmaţiile. În schimbul nedivulgării către presă a acestor informaţii presupus compromiţătoare, inculpata Rarinca Mariana i-a pretins persoanei vătămate suma de 20.000 de euro într-o convorbire telefonică.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea SRI.

Inculpatei RARINCA MARIANA i s-a adus la cunoştinţă calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală, urmând a fi prezentată, în data de 10 iunie 2014, Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel