Urmărește emisiunea live


ANSVSA: Puii distribuiți de evazioniști, retrași de la vânzare

728x409_1372427991e9af8808
728x409_1372427991e9af8808

Vicepreşedintele ANSVSA, Vladimir Mănăstireanu, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că a fost retrasă de la vânzare, din hypermarketurile din Capitală, carnea provenită de la evazioniști. El a precizat că rezultatele testelor vor apărea marțea viitoare. 

Carnea provenea de la Avicola Călărași, care este în proces de lichidare. Au fost retrase de la vânzare peste șapte mii de kilograme de carne din hypermarketurile din Capitală și peste șase mii din Brașov. Verificările continuă.

"Vizavi de carnea care ar fi provenit de la Avicola Călărași, până la ora aceasta, am realizat verificări, iar conducerea supermarketului Selgros a decis să retragă toată carnea care provine de la acel producător (...) Până la acest moment, circa 7.352 kg de carne de pasăre a fost retrasă din București. Sperăm ca, undeva pe marțea viitoare, să avem rezultatele analizelor acestor loturi", a menționat Mănăstireanu.

Potrivit șefului ANSVSA, Selgros nu a informat autoritatea sanitară veterinară despre carnea de pasăre retrasă de la comercializare, scrie Agerpres.

Mănăstireanu a precizat că verificarea infestării cu salmonella este un proces complex și dificil. El a precizat că au suspiciunea că acea carne este infestată cu salmonella și dacă este vorba de o specie patogenă, carnea va fi distrusă. Dacă se dovedește a fi nepatogenă, se va trata.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel