ANRM, după plecarea Marilenei Rotaru: Atacuri murdare, de tip kominternist. Vor să rămână monarhia la stadiul de simpozion

casa regala
casa regala

Monarhiștii se află în război total între ei. După plecarea Marilenei Rotaru din ANRM, scandalul a escaladat și în presă au apărut mai multe zvonuri despre familia regală.

Copreședintele Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei, Cătălin Șerban, susține, într-un comunicat de presă că există un plan pus la punct încă din 1947 prin care se încearcă împiedicarea revenerii la monarhia constituțională.

Copreședintele ANRM vorbește de "nepoții celor sosiți pe tancurile sovietice" care s-au inflitrat în aproprierea Casei Regale, dar și în organizația pe care o conduce.

Iată comunicatul de presă integral

"Familia Regală a României este o speranță pentru mulți din cei de bună credință, dar încă mai reprezintă un pericol major pentru cei care vreme de aproape 70 ani au condus printr-o republică de tip sovietic destinele acestui neam pentru a-l duce la sărăcire și apoi la distrugere .

Îndoielile și atacurile asupra Majestății Sale Regele Mihai I al României, dar și asupra celorlalți membri ai Familiei Regale, din 1947 și până astăzi, fac parte dintr-un plan bine pus la punct de către cei care ne-au dat lovitura de stat în 1947 și ai căror urmași au continuat-o, din păcate, și în 1989.

Copiii și nepoții celor sosiți pe tancurile sovietice încearcă și acum, unii chiar ajunși în proximitatea Casei Regale deghizați în regaliști și monarhiști, să ne spună cât de frumoasă "a fost" monarhia constituțională, încercând să facă tot posibilul pentru a se rămâne la stadiul de simpozioane, conferințe, manifestări decorative sau mici "discuții" de salon, toate comemorative sau aniversare, aproape deloc legate de prezent și de viitor, blocând astfel orice cale de organizare serioasă în tentativa de readucere a acestei forme de guvernământ în România ,ca mod de a ne recâștiga demnitatea și suveranitatea statală, asemeni statelor actuale europene ca Marea Britanie, Spania, Belgia, Olanda, Luxemburg, Norvegia, Suedia, Danemarca, Andorra, Liechtenstein.
Consider că " nu vom avea viitor dacă nu avem curajul să privim trecutul"(Majestatea Sa Regele Mihai I al României-30 decembrie 1997), dar trebuie să privim în sfârșit și viitorul cu hotărâre.

Am cumpănit mult înainte de a da o replică pe măsura atacurilor mediatice suburbane venite la adresa mea și a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei, atacuri concepute după dictonul " Hoțul strigă hoții!".

Prefer să nu dau curs acestor jigniri, insulte și calomnii tocmai pentru a nu mai isca un alt subiect ce ar putea aduce atingere în vreun fel imaginii Casei Regale a României, însă mă văd nevoit să fac câteva precizări:

-Am fost catalogat în anumite publicații drept "legionar" pentru că pe strada pe care îmi desfășor activitatea existase cândva un butic în care se vindeau cărți cu Corneliu Zelea Codreanu și insigne cu Garda de Fier și "securist" pentru că m-am căsătorit în urmă cu 2 ani cu fata unui general SRI în rezervă.

Spre rușinea mea n-am știut la ce distanță trebuie să îmi amplasez biroul față de magazinul mai sus menționat pentru a nu fi catalogat drept legionar și n-am știut că nu am voie să îmi aleg soția decât după ce studiez CV-ul tatălui ei.

De asemenea, nu știam că dacă socrul meu a fost angajatul unui serviciu de informații românesc, aceasta reprezintă o rușine pentru el și pentru familia sa, din care chiar sunt mândru că fac acum parte.
Oricum, CV-ul meu, poate sta la dispoziția oricui este interesat de acesta. Sper că și detractorii mei sunt în stare de același lucru.

-Am pus bazele asociației Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei alături de un grup de tineri entuziaști în iarna lui 2012, crezând din tot sufletul că aceasta este singura cale prin care se poate redresa această țară aflată mai mereu la răscrucea marilor puteri și interese.

Alături de noi, au aderat treptat și persoane publice care într-un fel sau altul au promovat ideea monarhică în România.

Pe parcurs însă, am constatat că agenda unora dintre acestea era de menținere a Casei Regale într-un colț de grădină frumos aranjat și de temporizare permanentă a acțiunilor menite să ne apropie de restabilirea formei de guvernământ tradiționale.

Diferențele de opinii privind calea de urmat în perspectiva reinstaurării monarhiei au dus la plecarea din organizație a unui grup de 30 membri fondatori, aderenți sau de onoare din cei aproape 1200 de membri existenți.

Regret plecarea membrilor de onoare ai A.N.R.M , doamnele Rodica și Flavia Coposu, d-na Doina Cornea, dl Ion Andrei Gherasim, dl Prof. Dr. Nicolae Constantinescu, dl Dinu Zamfirescu, dl Mihai Ricci, d-na Lucia Hossu Longin, dl Mircea Carp, oameni de bună credință și înaltă ținută morală, dar care au fost, cel mai probabil, dezinformați cu bună știință de către cei care au dorit preluarea A.N.R.M. și trecerea ei pe linie moartă.

Îmi pare rău că reprezentanți ai organizațiilor județene A.N.R.M. Alba și Vâlcea și-au manifestat dorința de a se retrage din asociația noastră și sper ca pe viitor să revină asupra acestei decizii.

De asemenea, îmi pare rău să văd în mediul online și în presă cum monarhiști cu experiență, al căror crez nu poate fi pus la îndoială, căzând pradă , cel mai probabil, acestor intoxicări permanente fac afirmații menite să tulbure Familia Regală a României și toți susținătorii ei loiali.

De asemenea, îmi rezerv dreptul de a-mi apăra onoarea și imaginea în instanță, în urma invectivelor, calomniilor și atacurilor mediatice la care am fost supus, prin articole de tip copy-paste, în câteva publicații.

-În pofida tututror acestor incidente, îmi voi continua acțiunile civice alături de Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei , în vederea atingerii dezideratului pe care ni l-am propus.

În anul aniversar ce urmează, 2016, al Coroanei României am convingerea că vom reuși să ne facem auziți și înțeleși deplin în mediile social, economic și politic autohton, determinante pentru revenirea la monarhia constituțională.

De asemenea, îmi reafirm deplina încredere că Familia Regală a României va depăși, ca de fiecare dată, aceste atacuri murdare de tip kominternist, venite, nu întâmplător, în preajma nefastei zile de 30 decembrie".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel