ANPC: Facturi mai mici pentru bucureștenii care nu au avut apă caldă

Apă caldă
Apă caldă

Bucureștenii care au fost afectați de lipsa apei calde săptămâna trecută, de joi până duminică, vor avea facturile diminuate de RADET, dar numai după ce asociațiile de proprietari vor face solicitări în acest sens.

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Marius Dunca, a precizat, pentru Mediafax, că, în urma verificărilor şi discuţiilor cu reprezentanţii Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti, s-a stabilit ca regia să diminueze facturile pentru perioada în care apa caldă nu a fost furnizată la temperaturile corespunzătoare.

Reducerea facturilor se va face la solicitarea asociaţiilor de proprietari, a completat Dunca, adăugând că nu va fi aplicată o sancţiune în acest caz, urmărindu-se ca cetăţenii să nu plătească apă caldă de care nu au beneficiat.

La rândul său, RADET anunța măsura luată măsura, într-un comunicat de miercuri, precizând că vor avea facturile diminuate bucureştenii din sectoarele 2,3 şi 4, care au fost afectaţi de lipsa apei calde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel