ANPC Braşov, nereguli găsite la autogările din judeţ

Inspectorii pentru protecţia consumatorilor din Braşov au avut o amplă acţiune de control la autogările din oraş, dar şi pe traseele autobuzelor care deservesc călătorii din judeţ, iar rezultatele nu au fost deloc îmbucurătoare. 

"Au fost descoperite deficiențe extrem de grave care pot pune in pericol sănătatea și viața consumatorilor, cum ar fi: autobuze intr-o stare avansată de degradare cu anvelope uzate extrem, mult mai mulți călători (in special copii care vin la școală in Brașov) decat numărul de scaune existente, oprirea in locuri neamenajate si neautorizate pentru debarcarea călătorilor, truse medicale expirate unele chiar din anul 2000, lipsa stingator, lipsa informări necesare, alimentarea cu combustibil a autobuzelor necorespunzătoare cu ajutorul unei stații extrem de vechi si degradată, scaune rupte, parbriz spart, multă rugină, șoferul fuma in autobuz, vizibile scurgeri de combustibil si ulei din motoarele acestora, fum gros negru emanat in aer prin eșapament, etc etc.

Mâine sunt invitați la sediul nostru. Acțiunea a fost desfășurată de către ANPC fără sprijinul altor instituții", a explicat Sorin Susanu, ANPC Braşov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel