ANM, VREME REA. Cod Galben de PLOI- METEO

ANM a emis un nou Cod Galben de ploi. 

De la ora 18:00 intră în vigoare o nouă avertizare meteo de Cod Galben de ploi, valabilă până la ora 23:00. Sunt vizate județele Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș și Dâmbovița. 

În intervalul menționat va continua să plouă în zona Carpaților Meridionali, cea mai mare parte a Olteniei, local în Muntenia și în Carpații Orientali, dar ploile vor diminua treptat în intensitate.

[citeste si]

În județele Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș și Dâmbovița se mai vor acumula cantități de apă de 20-25 l/mp și izolat 30 l/mp.

Vântul va mai avea intensificări temporare local în regiunile sudice și sud-estice, cu viteze ce vor atinge 55-75 km/h, iar la munte, cu precădere în zona înaltă, vor fi rafale de peste 80 km/h.

(w670)

Este practic o prelungire a altor două avertizări meteo, de Cod Galben și Cod Portocaliu, care ies din vigoare la ora 18:00. Practic, la această oră, scapă de avertizarea meteo de Cod Galben județele: Caraș-Severin, Hunedoara, Sibiu, Brașov, Prahova, Buzău, Bacău și Vrancea, și de sub Cod Portocaliu partea de nord a județelor unde este prelungit Codul Galben: Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș și Dâmbovița. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel