EXCLUSIV  ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni: 1, 2, 3 iunie 2018

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni: 1, 2, 3 iunie 2018 Vremea va fi capricioasă în această minivacanță. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni: 1 iunie 2018

Prognoza meteo pentru 1 iunie 2018 este puțin schimbată, în sensul în care ploile vor fi pe arii restrânse. Dacă în urmă cu o zi, prognoza arăta ploi în jumătate din țară, astăzi, potrivit ANM, ploile vor fi ceva mai rare. 

Prin urmare, va fi soare și senin în Moldova. Temperaturile vor ajunge la maxime de 28 - 32 de grade Celsius. 

În Dobrogea, și aici avem în primă atenție litoralul și Delta Dunării, vor fi temperaturi ridicate, maxime de 22 - 30 de grade Celsius. Va fi cald, dar parțial înnorat. 

Și-n Muntenia va fi parțial înnorat, temperaturile maxime vor ajunge la 29 - 34 de grade Celsius. Oltenia scapă de ploi, va fi doar înnorat, iar maximele vor fi de 28 - 32 de grade Celsius. 

În Banat va ploua, dar temperaturile vor fi ridicate, cu maxime de 31 - 33 de grade Celsius. Aici vor fi averse cu descărcări electrice. 

Nici Transilvania nu va scăpa de ploi. Turiștii care au ales muntele în această minivacanță trebuie să știe că sunt posibile averse cu descărcări electrice, dar temperaturile vor fi prietenoase: maxime de 27 - 33 grade Celsius. Și soarele își va face simțită prezența. 

Și-n Crișana va ploua, maximele vor ajunge la 28 - 32 de grade Celsius. În Maramureș, vor fi 29 - 32 de grade Celsius, va fi parțial înnorat. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni: 2 iunie 2018

Ziua de 2 iunie 2018 vine cu vreme caldă și frumoasă, fără nori pentru cei care au ales litoralul sau Delta Dunării. Va fi doar soare în Dobrogea, cu maxime de 21 - 28 de grade Celsius. 

În Muntenia, vremea continuă să fie caldă, cu maxime de 27 - 31 de grade Celsius. Va predominant însorit. 

Oltenia nu scapă de averse, dar se bucură de vreme caldă: maxime de 26 - 32 de grade Celsius. Banatul în continuare va fi avea vreme ploioasă, maximele vor fi de 29 - 31 de grade Celsius. 

Și-n Crișana plouă, dar va fi și soare, maxime de 25 - 29 de grade Celsius. În Maramureș nu va fi deloc soare, în schimb. Doar nori, ploi, fulgere. Măcar va fi cald: 25 - 28 de grade Celsius, maxima. 

Moldova, care azi se bucură de soare, mâine se va bucura de ploi. Vor fi averse cu descărcări electrice. Maxima zilei va fi de 27 - 31 de grade Celsius. 

În Transilvania vor fi maxime de 25 - 30 de grade Celsius, cu averse și descărcări electrice. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni: 3 iunie 2018

Duminică, vremea va fi urâtă în cea mai mare parte a țării. Vor fi nori în Dobrogea, maxime de 21 - 30 de grade Celsius. În Muntenia, maximele vor atinge 27 - 32 de grade Celsius, vor fi averse și descărcări electrice. 

În Oltenia, vor fi averse cu descărcări electrice, maxime de 25 - 31 de grade Celsius. În Banat 25 - 29 de grade maxima, la fel: averse cu descărcări electrice. 

În Crișana vor fi 23 - 27 de grade Celsius, cu averse și descărcări electrice. 

În Maramureș, Transilvania și Moldova va ploua și cerul va fi înnorat toată ziua. Maximele vor fi în Maramureș de 22 - 25 de grade Celsius, în Transilvania de 22 - 26 de grade Celsius, în Moldova, 23 - 30 de grade Celsius. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel