ANM: Prognoza meteo, vremea miercuri, joi

Vremea va fi în general în majoritatea zonelor.

MIERCURI

În țară, vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 40 l/mp. Excepţie va face estul şi sud-estul ţării, unde cerul va fi variabil, iar fenomenele asociate instabilităţii atmosferice se vor semnala pe arii mai restrânse. Temperaturile maxime, în scădere faţă de cele din ziua precedentă în special în vestul şi nord-vestul teritoriului, se vor încadra între 19 grade în Dealurile de Vest şi 30...31 de grade în Bărăgan şi Podişul Dobrogei. Minimele termice vor fi cuprinse în general între 10 şi 18 grade.

La București, vremea va deveni, în general, instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, cu precădere spre seară şi noaptea, când vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 16 grade. 

JOI

În țară, vremea se va răci în cea mai mare parte a ţării, mai accentuat în vest, nord-vest şi centru. Cerul va avea înnorări şi va ploua şi sub formă de aversă, mai ales în timpul zilei, în regiunile vestice, centrale, nordice şi de nord-est. Izolat, vor mai fi descărcări electrice, cantităţi de apă însemnate şi condiţii de grindină. În zona montană, la înălţimi mai mari de 1800 m, precipitaţiile pot fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala pe suprafeţe mici. Temporar vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade în Banat şi Crişana şi 28 de grade în Dobrogea, iar cele minime se vor situa, în general, între 6 şi 14 grade.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel