ANM: Prognoza meteo, vremea luni, marți. Vremea se răcește

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă că, în acest sfârşit de săptămână se vor înregistra temperaturi de vară în toată ţara, maximele ajungând la 34-35 de grade.

De luni, vremea se va răci faţă de ziua anterioară, mai accentuat în vestul, nordul şi centrul ţării, unde valorile termice se vor situa în jurul celor climatologic specifice datei, în timp ce în celelalte regiuni acestea se vor menţine peste mediile multianuale.

Ziua, cerul va fi variabil, mai mult senin în regiunile extracarpatice, iar noaptea va prezenta înnorări temporare si pe arii restrânse vor fi averse şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 grade în Dealurile de Vest şi în Maramureş şi 32 de grade în Bărăgan, sudul Moldovei şi Dobrogea, iar cele minime se vor situa între 6 grade în depresiuni şi 21 de grade pe litoral.

Marți, meteorologii anunță o vreme, în general, instabilă. Cerul va fi temporar noros şi vor fi averse, descărcări electrice şi uşoare intensificări ale vântului, în zonele de deal, de munte şi local în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 21 şi 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul extrem al ţării, iar cele minime, între 8 şi 18 grade, mai ridicate, spre 20 de grade, pe litoral.

Miercuri, joi și vineri, vremea va deveni răcoroasă în cea mai mare parte a ţării. Temporar va ploua în toate regiunile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel