ANM, prognoza METEO. VREMEA în weekend

Vremea se răcește în acest weekend. Temperaturile vor scădea ușor sâmbătă, iar duminică frigul pune stăpânie pe toată țara. Pentru zonele montane au fost emise avertizări de ninsori și viscol. 

ANM: Vremea în weekend: Dacă în ultimele zile ale săptămânii soarele și-a făcut simțită prezența pe cer, de sâmbătă cerul se anunță înnorat. Temperaturile vor scădea ușor.

METEO în weekend. VREMEA: Cele mai ridicate temperaturi vor fi în zona de sud a țării, acolo unde există posibilitatea ca maxima zilei să urce până la 9 grade Celsius. Pe timpul nopții temperaturile în termometre vor ajunge până la zero grade. Sâmbătă nu va ploua, însă norii vor rămâne pe cer pe tot parcursul zilei. 

Prognoză METEO în weekend: De duminică temperaturile încep să scadă și mai mult. Pe timpul nopții temperaturile resimțite vor coborî pentru prima oară sub pragul de îngheț. Meteorologii anunță minime de până la -4 grade Celsius în sudul țării, acolo unde vor fi cele mai ridicate temperaturi. În zona Moldovei temperaturile vor fi chiar mai scăzute de atât. Maximele nu vor trece însă pe timpul zilei de 5 grade Celsius.

Totodată, pentru weekend meterologii au emis deja mai multe atenționări. 

AVERIZĂRI METEO WEEKEND: Potrivit meteorologilor, în intervalul 9 decembrie, ora 8:00 - 10 decembrie, ora 20:00, în zona montană, treptat aria precipitaţiilor va cuprinde toate regiunile. Astfel, în vestul, nordul şi centrul ţării, pe parcursul zilei de sâmbătă (9 decembrie), vor fi precipitaţii la început sub formă de ploaie, apoi mixte.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel