EXCLUSIV  ANM, PROGNOZA METEO. VREMEA în WEEKEND, 3-4 februarie 2018

Vin ploile în weekend în București și-n țară. 

ANM, PROGNOZA METEO. VREMEA în WEEKEND, 3-4 februarie 2018 În București, sâmbătă, 3 februarie 2018, va fi foarte cald, vor fi 16 grade Celsius, dar va ploua, iar vântul va sufla moderat. Astfel, e posibil să nu ne bucurăm îndeajuns de vremea caldă, pentru că ploaia și vântul ar putea da senzația de temperaturi mai scăzute decât vor arăta termometrele. 

ANM, PROGNOZA METEO. VREMEA în WEEKEND, 3-4 februarie 2018  Duminică, 4 februarie, temperaturile chiar vor scădea, nu va fi doar senzația de la nivelul corpului. Vom avea temperaturi minime negative, de -2 grade Celsius, și maxima de 9 grade Celsius. Veste bună e că nu va mai ploua, vestea proastă că va fi înnorat toată ziua, iar vântul va sufla mai puternic. Se anunță 39 km/h. 

[citeste si]

DCNews anunța din 30 ianuarie că urmează o perioadă cu precipitații. 

ANM, PROGNOZA METEO. VREMEA în WEEKEND, 3-4 februarie 2018  Iată precizările făcute de meteorologul ANM, Mirela Polifronie, pentru DCNews: ”După data de 2 februarie, rămânem cu aceste temperaturi ridicate, însă încep să-și facă apariția precipitațiile în mare parte din țară. Vom avea precipitații mixte în zona de munte, trecător lapoviță în regiunile vestice, nordice și centrale și ploi în rest. În zona de Capitalei, din 2 februarie o să avem ploi. În continuare vor fi temperaturi maxime ridicate. Temperaturile scad în 3 februarie, cu aproximativ 2 grade, dar vor fi în continuare ridicate.  În 2-3 februarie, ar putea fi precipitații mai însemnate cantitativ și o să avem ninsori în zona de munte și pe creste. Potrivit datelor de acum, în următoarele șapte zile de prognoză nu ar trebui să avem un fenomen meteo sever”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel