ANM, prognoza METEO. VREMEA în București joi, vineri, sâmbătă (1, 2, 3 martie 2018)

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza specială pentru București până-n 3 martie. 

VREMEA BUCUREȘTI. PROGNOZA METEO 28 FEBRUARIE - 1 MARTIE 2018

Până în dimineața zilei de 1 martie, la ora 08:00, "valul de frig va persista și va fi ger în cea mai mare parte a intervalului, în intensificare noaptea, când temperatura va coborî spre -17...-15 grade, posibil mai scăzută, până în jurul valorii de -20 de grade la periferie. Temperatura maxima va fi de -8...-7 grade. În cursul zilei va continua să ningă, moderat cantitativ, iar grosimea totală a stratului de zăpadă, când va înceta ninsoarea, va fi în medie de 20...35 cm. Vântul va sufla în general moderat (rafale de 30...40 km/h), spulberînd zăpada". 

VREMEA BUCUREȘTI. PROGNOZA METEO 1 - 2 MARTIE 2018

De mâine, 1 martie, până în 2 martie, la ora 08:00, "valul de frig va persista și va fi ger în cea mai mare parte a intervalului. Temperatura maximă a zilei va fi de -7...-6 grade, iar noaptea minima termică se va situa în jurul valorii de -16 grade, posibil mai scăzută la periferia orașului. Cerul, variabil ziua, se va înnora treptat în cursul nopții, iar spre dimineață va începe să ningă slab. Vântul va sufla slab și moderat."

VREMEA BUCUREȘTI. PROGNOZA METEO 2 - 3 MARTIE 2018

De vineri de la ora 08:00 până sâmbătă, la aceeași oră, "valul de frig va persista și va fi ger în cea mai mare parte a intervalului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -8 grade, iar cea minima va fi de -11...-9 grade, posibil ușor mai scăzută la periferia orașului. Cerul va fi noros, temporar va ninge, iar stratul de zăpadă nou depus va fi, în medie, de 3...5 cm. Vântul va sufla slab și moderat. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel