EXCLUSIV  ANM, prognoza meteo. VREMEA în țară și în BUCUREȘTI în weekend, 10 - 11 martie 2018

Administrația Națională de Meteorologie (ANM), prin meteorologul de serviciu, a explicat cum va fi vremea în acest weekend. Se pare că trebuie să ne bucurăm de zilele calde de sâmbătă și duminică, pentru că de săptămâna viitoare vom avea ploi în toată țara, iar temperaturile vor scădea cu câteva grade. 

ANM, PROGNOZA METEO. VREMEA ÎN ȚARĂ ÎN WEEKEND, 10 - 11 MARTIE 2018

”Caracteristica principală va fi de vreme caldă, mult mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă din an, atât pe parcursul zilelor, cât și al nopților, temperaturi maxime ce vor urca sâmbătă până la 15 - 16, local 17 grade în sudul țării. Duminică, tot în partea de sud a țării, așteptăm maxime de până la 18 - 19 grade.

Valori mai apropiate de cele normale pentru prima jumătate a lunii martie așteptăm în partea de nord, nord-vest a țării, acolo unde și înnorările vor fi mai persistente și va ploua cu caracter local. Chiar și acele valori nu sunt foarte coborâte, maximele vor fi de 9-10 grade. Minimele rămân în toată țara cu mult peste ce ar fi normal la această dată. Ploile vor fi mai multe și mai insistente în zona Maramureșului, în nordul Carpaților Orientali vor fi precipitații mixte, în rest vor fi ploi slabe și pe spații restrânse, cel mai probabil în Crișana.

Se mențin în continuare condițiile de apariție a ceții pentru regiunile sudice sâmbătă și duminică dimineață, dar fără să persiste și fără să schimbe aspectul de vreme frumoasă în special în partea de sud a țării. 

ANM, PROGNOZA METEO. VREMEA ÎN BUCUREȘTI ÎN WEEKEND, 10 - 11 MARTIE 2018

Aceleași caracteristici sunt și-n zona Capitalei. În orele dimineților, vor fi condiții de ceață și nebulozitate de plafon jos, dar nu va persista. Temperaturile vor crește mâine spre 15- 16 grade, iar duminică chiar 17 grade.

În prima parte a săptămânii ce urmează, ploile devin din ce în ce mai frecvente și mai însemnate în toată țara.” a precizat meteorologul ANM de serviciu, pentru DCNews

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel