ANM, prognoza METEO. VREME REA: NINSORI și vânt puternic

ANM a emis, la ora 14:00, o informare meteo de ”intensificări ale vântului în sudul Banatului și în zona înaltă din vestul Carpaților Meridionali și ninsori moderate cantitativ în zona deluroasă și montană a județelor Mehedinți și Gorj. 

ANM, prognoza METEO. VREME REA: NINSORI și vânt puternic ”Vântul se va intensifica treptat din cursul nopții de luni spre marți (19/20 februarie) în sudul Banatului, unde rafalele vor depăși temporar 80 km/h, dar și pe crestele înalte din vestul Carpaților Meridionali, cu viteze în general de 65...75 km/h, local viscolind sau spulberând zăpada. În intervalul menționat, în zona deluroasă și montană a județelor Mehedinți și Gorj vor fi ninsori moderate cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă.” precizează ANM, care adaugă că în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, va actualiza prezentul mesaj.

Meteorogul de serviciu, informații de ultimă oră

ANM, prognoza METEO. VREME REA: NINSORI și vânt puternic Oana Păduraru, meteorolog ANM de serviciu, a anunțat, la Antena 3: "Avem în vigoare o informare meteorologică, din această seară, de ora 22:00, până miercuri dimineață, la ora 10:00. Fenomenele vizate sunt: intensificări ale vântului, îndeosebi în partea de sud-vest a teritoriului, cu precădere în sudul Banatului, unde, la rafală, se vor depăși chiar și 80 km/h, dar și în partea vestică a Carpaților Meridionali, unde ne așteptăm la rafale de peste 65 - 75 km/h. În zona deluroasă și montană a județelor Gorj și Mehedinți, vor fi ninsori mai consistente care vor depune un strat nou de zăpadă. Intensificările vântului din această zonă vor duce la spulberarea și viscolirea zăpezii".

ANM, prognoza METEO. VREME REA: NINSORI și vânt puternic În ceea ce privește prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, vor fi precipitații mai mult în sud-vest, temperaturile au tendința de scădere.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel