ANM, prognoza meteo. VREME deosebit de RECE, NINSORI și polei

ANM, prognoza meteo. VREME deosebit de RECE, NINSORI și polei Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo. 

ANM, prognoza meteo. VREME deosebit de RECE, NINSORI și polei Informarea este valabilă de astăzi de la ora 15:00 până vineri, la ora 10:00. 

Va fi vreme deosebit de rece, dar și precipitații în general moderate cantitativ și polei. 

ANM, prognoza meteo. VREME deosebit de RECE, NINSORI și polei ”În intervalul menționat vremea se va menține deosebit de rece, cu valori termice mai scăzute, în general, cu 10 grade față de mediile climatologice specifice perioadei. Temperaturile vor fi negative noaptea și dimineața în toată țara, iar în cea mai mare parte a Moldovei și ziua.

ANM, prognoza meteo. VREME deosebit de RECE, NINSORI și polei Pe parcursul zilei de miercuri (21 martie) aria precipitațiilor se va extinde treptat dinspre sud-vest și va cuprinde cea mai mare parte a țării, iar în jumătatea de sud a teritoriului și la munte, izolat, cantitățile de apă vor depăși 10...15 l/mp.

ANM, prognoza meteo. VREME deosebit de RECE, NINSORI și polei În zona montană vor fi ninsori, iar în Munții Banatului, Carpații Meridionali și de Curbură se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent.

ANM, prognoza meteo. VREME deosebit de RECE, NINSORI și polei În Oltenia, Muntenia și Dobrogea vor fi precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare și trecător se va forma polei sau ghețuș, iar în restul teritoriului vor predomina ninsorile.

ANM, prognoza meteo. VREME deosebit de RECE, NINSORI și polei Notă: Vremea deosebit de rece se va menține până spre sfârșitul săptămânii și vor mai fi precipitații predominant sub formă de ninsoare în majoritatea regiunilor, cu o probabilitate mai mare de apariție pe parcursul zilelor de joi și vineri, în special în sud, în sud-est și la munte.” anunță meteorologii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel