ANM, prognoza meteo. Temperaturi resimțite, INDICE DE RĂCIRE- HARTĂ

Vreme rece marți, 20 februarie 2018, în toată țara. 

ANM, PROGNOZA METEO. Informare meteo

În vigoare până miercuri, la ora 10:00, este o informare meteo de intensificări ale vântului în sudul Banatului și în zona înaltă din vestul Carpaților Meridionali, dar și ninsori moderate cantitativ în zona deluroasă și montană a județelor Mehedinți și Gorj. 

ANM, PROGNOZA METEO. COD GALBEN

Totodată, la această oră sunt intensificări ale vântului până la ora 13:00, sub COD GALBEN în județul SIBIU. Până la ora 11:15, este COD GALBEN de intensificări ale vântului și-n județul Caraș-Severin, aici, ninsoarea fiind viscolită. 

ANM, PROGNOZA METEO Potrivit ANM, astăzi, la ora 08:00, din cauza vitezei vântului, corelată cu temperatura aerului, la nivelul corpului resimțim o temperatură mult mai scăzută. Aceasta este notată ca indice de răcire de către meteorologi. 

ANM, PROGNOZA METEO În București, se resimt -4 grade Celsius. În Suceava se resimt -17 grade Celsius, în Botoșani -14. În vestul țării e cel mai cald la această oră a dimineții. Sunt 3 grade Celsius în Timișoara, la fel și-n Arad. În Semenic e înregistrată cea mai scăzută temperatură, de -35 de grade Celsius. 

Iată HARTA ANM cu INDICELE DE RĂCIRE: 

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel