ANM. PROGNOZA METEO pe trei luni. VREMEA în octombrie, noiembrie, decembrie 2017

Irina Constantin / 01 oct 2017 / 15:58 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

ANM e realizat estimarea meteo pentru lunile octombrie, noiembrie și decembrie 2017. 

ANM, PROGNOZA METEO. VREMEA ÎN OCTOMBRIE 2017

Meteorologii susțin, potrivit estimării, că în luna octombrie va fi mai cald în sud, sud-est și local în vest. În restul țării, temperatura aerului se va încadra în normalul perioadei. 

În general, în aproape toată țara, vor fi temperaturi medii ale aerului mai ridicate decât normalul perioadei cu aproximativ 2 grade Celsius. Dacă în sud și sud-est, media termică normală lunii octombrie este de 10 grade Celsius, în acest an va fi de 12 grade Celsius. 

Va ploua abundent în luna octombrie 2017 în centru, vest și est. În restul regiunilor precipitațiile vor fi încadrate în media multianuală. 

ANM, PROGNOZA METEO. VREMEA ÎN NOIEMBRIE 2017

Și-n luna noiembrie, ANM estimează că va fi mai cald decât în mod normal în sud, sud-est și local în vest, în restul țării fiind temperaturi apropiate mediei multianuale. La fel ca și-n octombrie, în zonele unde va fi mai cald, vor fi medii cu aproximativ 2 grade Celsius peste normalul perioadei. 

În centrul țării este posibil să avem precipitații abundente. În restul țării, vor fi precipitații încadrate în normalul perioadei. 

ANM, PROGNOZA METEO. VREMEA ÎN DECEMBRIE 2017

Meteorologii anunță și o lună decembrie mai caldă decât în mod normal. În toată țara, mediile termice vor fi încadrate în cele normale pentru această perioadă a anului. 

În schimb, în centru și sud vom avea precipitații excedentare. 

(w670)


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24