ANM, prognoza meteo. NINSOARE, polei, VREME deosebit de RECE

Frig
Frig

ANM, prognoza meteo. NINSOARE, polei, VREME deosebit de RECE  Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo, valabilă până marți seară. 

ANM, prognoza meteo. NINSOARE, polei, VREME deosebit de RECE  Informarea meteo intră în vigoare luni, 19 martie 2018, la ora 06:00, și este valabilă până marți, la ora 21:00. 

Vor fi precipitații în general moderate cantitativ, mai ales sub formă lapoviță și ninsoare, polei, vreme deosebit de rece.

ANM, prognoza meteo. NINSOARE, polei, VREME deosebit de RECE ”Temporar vor fi precipitații, mai ales sub formă lapoviță și ninsoare, în extindere treptată dinspre sud-vest. În jumătatea de sud a țării și la munte acestea vor fi în general moderate cantitativ. Se va semnala polei sau ghețus, în special în sudul teritoriului, iar vântul va avea unele intensificări. Vremea se va menține deosebit de rece, mai ales în regiunile extracarpatice.” precizează meteorologii. 

[citeste si]

ANM, prognoza meteo. NINSOARE, polei, VREME deosebit de RECE În ceea ce privește temperaturile, vor continua să scadă în următoarele ore. La noapte, în București, vor fi chiar -5 grade. În nordul Moldovei, vom avea - 10 grade ... - 12 grade. Vorbim de un val de frig de durată, care va ține până la sfârșitul săptămânii viitoare. Vor fi cu 10 sau 15 grade mai puțin decât în mod normal." a precizat meteorologul Mihai Huștiu, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel