ANM, prognoza meteo. Meteorolog: Să sperăm că nu se va întâmpla

Dinu Mărășoiu, meteorolog de serviciu ANM, a oferit noi informații despre vreme, miercuri seară, în emisiunea jurnalistului Ionuț Cristache.

ANM, prognoza meteo. "S-ar putea să fie ultimul episod de iarnă, dar am, totuși, o reținere", a spus Dinu Mărășoiu, miercuri seară, în cadrul emisiunii România9, moderată de Ionuț Cristache la TVR1. "Într-adevăr, în cursul săptămânii viitoare, urmează o încălzire a vremii. Dar nu putem estima dacă noua răcire - care se anunță undeva în cursul lunii aprilie – nu ar putea aduce noi probleme, să sperăm că nu la intensitatea unui Cod portocaliu", a mai spus meteorologul.

ANM, prognoza meteo. "Anul trecut, pe 20 aprilie, am avut în mai multe județe strat de zăpadă depus în mai puțin de 24 de ore de peste 20 de cm. A fost o situație total neobișnuită. E un scenariu improbabil la ora actuală, dar nu putem să-l excludem definitiv. Să sperăm că nu se va întâmpla ceva asemănător și acesta să fie ultimul episod de iarnă mai sever", a spus, la TVR1, Dinu Mărășoiu.

VEZI ȘI ANM, prognoza meteo pe două săptămâni. VREMEA pe regiuni: Când se încălzește

ANM, PROGNOZA METEO. VREMEA LA MUNTE. Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată, iar media temperaturilor, atât diurne cât și nocturne, se va situa sub pragul de îngheț sau doar ușor peste acesta, în cea mai mare parte a intervalului.

Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra în jurul datei de 23 martie, când media maximelor va fi de -6 grade și a minimelor de -12 grade, iar cele mai ridicate între 25 și 27 martie când se vor atinge medii termice de 2...3 grade ziua și de -3 grade noaptea.

[citeste si]

Vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare aproape în fiecare zi, cu o probabilitate mai mare până în data de 23 martie și după data de 26 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel