ANM: Informare de ploi și vânt puternic, până marți dimineața

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de ploi și vânt puternic pentru sudul și estul țării, valabilă de duminică de la prânz până marți dimineața.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 12 martie, ora 13:00 — 14 martie, ora 9:00, va ploua temporar, îndeosebi în sudul și estul țării. În după-amiaza zilei de duminică și în prima parte a nopții de duminică spre luni (12/13 martie), ploile se vor semnala pe arii mai extinse în sud-vest și nord-est, apoi îndeosebi în regiunile sudice și sud-estice. Cantitățile de apă vor depăși local 10 — 15 l/mp și izolat 20 — 25 l/mp.

Luni, la București, vremea va fi închisă și normală din punct de vedere termic. Temporar va ploua, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 4...5 grade.

Luni, la munte vor predomina ninsorile, în vestul și nordul Moldovei, trecător, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare, iar în celelalte regiuni va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în est și la munte și temporar în vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade, izolat in Moldova si 14 grade in sud-vestul Transilvaniei, iar minimele vor fi cuprinse între -1 și 5 grade. În zonele joase, mai ales din vest, pe arii restrânse se va fi ceață dimineața și noaptea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel