ANM furtună. Ce ar fi făcut Mircea Badea dacă era în locul Gabrielei Firea

Mircea Badea a spus ce ar fi făcut dacă era în locul Gabrielei Firea miercuri, în ziua în care s-au dat avertismente meteo de furtună în București.

"În Timișoara, acum câteva zile, a fost o furtună intensă. În București, miercuri, a fost un vâjgălău mai mititel. Mulți din uriașul aparat de propagandă, insolvent, în principiu, al acestui sistem jegos care conduce România, au propagat miștouri și acuze la adresa Gabrielei Firea apropo de faptul că s-a generat panică și că, de fapt, nu a fost furtună.

În Primăverii, unde am fost eu, a fost furtună crâncenă. În alte părți ale Bucureștiului, am înțeles că nu a fost furtună. Acum uriașul aparat de propagandă se întreabă cine este vinovat că a căzut un pom. În principiu, nu mai are cum să fie vinovat Ponta, Dragnea ar putea să fie... dar mai degrabă Firea... Păi cum adică să cadă un pom? Cine e vinovat că a căzut un om? Păi nu știu cine e vinovat că parcă nu a fost furtună în București.

Uriașul aparat de propagandă este și un pic schizo'. Păi să ne hotărâm: a fost sau nu furtună în București? A căzut pomul de la soare? De la lipsă de calciu? Un lucru e clar: uriașul aparat de propagandă este chitit să îi zică nasoale Primarului General pentru cum s-a gândit să gestioneze avertizările meteorologice", a spus realizatorul TV la Antena 3.

Mircea Badea a spus că este nemulțumit de activitatea Primăriei Generale, în principal din cauza pomenilor, dar dacă era în locul Gabrielei Firea, în cazul avertismentelor meteo, ar fi procedat la fel.

"Sunt foarte nemulțumit de activitatea Primăriei Capitalei, nu sunt deloc un fan, din cauza pomenilor. Nu mai pot cu pomenile. De ce să dam tabere gratuite la studenți? Ați auzit în SUA să dea astfel de pomeni unuia bun de muncă? Apoi cupoane pentru biciclete... Primăria București trebuie să aibă alte priorități, în niciun caz pomana! Una e una, alta e alta, dar eu dacă aș fi fost Gabriela Firea, aș fi făcut exact la fel miercuri! De ce? Pentru că am o avertizare de furtună. Frontul atmosferic arăta fix ca la Timișoara. Ce se presupune că ar fi trebuit să facă după ce s-a întâmplat la Timișoara și după ce s-a întâmplat apoi? Adică să nu uităm că dl Iohannis căuta vinovați. Dacă Doamne ferește se întâmpla ceva și Gabriela Firea nu făcea nimic, în primul rând că se întâmplau nenorociri și, în al doilea rând, Codruța și Iohannis veneau după mine, ca primar. Orice ai face, propaganda oricum te va crucifica. Dacă iei măsuri de precauție, de ce le-ai luat? Dacă nu iei măsuri, te strigă 'criminal'. Repet: dacă aș fi fost Primarul General al Capitalei, aș fi acționat exact ca Gabriela Firea", a mai zis Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel