ANM: Evoluție nor fum zona București - Băneasa

Rodica Mitu / 30 aug 2019 / 13:55 Salveaza PDF Comentarii
Incendiu Bucuresti
Descriere foto: Incendiu Bucuresti

Vineri, au fost transmise estimări meteorologice privind evoluția norului de fum din zona București - Băneasa.

Având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie privind evoluția norului de fum din zona București-Băneasa se apreciază că în cursul după-amiezii de vineri (30 august) și al nopții de vineri spre sâmbătă (30/31 august), circulația aerului va fi relativ slabă și se va realiza din sector predominant estic, astfel că tendința de evoluție a norului de fum va fi de dispersie și de deplasare către vest și sud-vest.

Nu se vor semnala precipitații, iar temperature aerului va fi de 32...33 de grade.

În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, Administrația Națională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

27 de mașini de stingere

 

La incendiul de la o hală din nordul Capitalei, au fost trimise 27 de mașini de stingere, patru autoscări de intervenție la înălțime, patru descarcerări și două ambulanțe SMURD, suprafața afectată de flăcări fiind de aproximativ 10.000 metri pătrați, anunță ISU București-Ilfov.

La misiunea de stingere a incendiului din nordul Capitalei, intervin 27 mașini de stingere, patru autoscări de intervenție la înălțime, patru descarcerări și două ambulanțe SMURD.

Nu sunt persoane surprinse de incendiu.

Suprafața afectată este de aproximativ 10.000 metri pătrați, potrivit ISU București-Ilfov.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28