EXCLUSIV  ANM, colaborare cu vânătorii de tornade din România. Elena Mateescu: Beneficiu pentru toţi cei care iubesc meteorologia

Tornada
Tornada

Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a vorbit în exclusivitate la DC News despre o colaborare cu vânătorii de furtuni.

"Avem o colaborare bună cu grupurile de meteorologi pasionați, inclusiv în mediul virtual și facem schimb de aceste informații. Cu siguranță ne ajută aceste informații pentru că cu cât putem să avem mai multe confirmări de anumite fenomene cu atât ne ajută și pe noi în activitatea noastră, a celora care desfășoară activitate de 24 din 24 în cadrul Serviciului Meteorologic", a spus Elena Mateescu.

Mese rotunde când situația o va permite

"Intenționăm, când va fi posibil să fie organizat un număr de persoane să avem mese rotunde cu schimburi de informații, pentru că și ei, în calitate de pasionați, atunci când urmăresc, mai ales vânătorii de furtuni, fenomenele cu siguranță putem să găsim idei de a colabora astfel încât cei care iubesc meteorologia să poată beneficia de cât mai multe informații", a declarat directorul ANM, Elena Mateescu.     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel