Mihaela Rădulescu, irezistibilă la 49 de ani! Uite-o cum își petrece ziua de naștere!

Mihaela Rădulescu este aniversata zilei! Diva de la Monaco împlinește azi 49 de ani și este într-o formă de zile mari!

(oar_w460)

Mihaela Rădulescu arată la aproape 50 de ani cum nu se poate mai bine! Face sport de mică și asta se vede! A rămas în continuare fidelă mișcării și mersului la sală, iar silueta ei îi permite să se afișeze oricum…oriunde. Ceea ce a și făcut cu prilejul zilei sale de naștere. Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram o poză…fierbinte! Dintr-o destinație exotică, la plajă, întinsă pe șezlong, fără sutien și foarte bronzată și relaxată, cu mesajul: “Ziua de azi arată cam asa…” Mesajele de felicitare nu au încetat să apară, având în vedere că vedeta este una dintre cele mai apreciate de la noi. Cu siguranță, Mihaela petrece acum într-una dintre cele mai bine cotate destinații exotice, alături de iubitul său, celebrul Felix Baumgartner.

(oar_w460)

Cât despre condiția ei fizică și silueta impecabilă, Mihaela Rădulescu și-a dezvăluit trucurile într-un interviu pentru Perfecte.ro.

(oar_w460)

"Știu sigur că am un noroc genetic, căci femeile din familia mea mereu au arătat mai tinere decât vârsta din buletin, dar știu și că nu trece nicio zi din viața mea fără să fac mișcare, în orice formă, chiar și mergând pe jos, alert, 30 de minute…Nu pierd nopțile, nu stau în fumul altora, nu beau alcool niciodată (cu excepția paharului de vin roșu pe care-l savurez în vreo ocazie socială), nu acumulez nervi, tristeți inutile, griji pentru care să mă consum mai mult decât găsindu-le rezolvarea...."După 40 de ani nimeni nu mai e tânăr", spunea Coco Chanel, dar oricare dintre noi poate fi irezistibil, oricare dintre noi își poate găsi iubirea, liniștea, performanța, drumul...", a declarat la un moment dat vedeta.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel