Aniversare în Familia Regală. Imagine de colecție

Este zi de sărbătoare în Familia Regală. Ziua aniversară a fost anunțată pe rețelele de socializare. 

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu sărbătoresc astăzi 24 de ani de la căsătorie. 

”Astăzi se împlinesc 24 de ani de la căsătoria civilă a Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei și a Principelui Radu. Evenimentul a avut loc la primăria orașului Versoix, din Elveția, la 24 iulie 1996, în prezența Regelui Mihai I și a Reginei Ana, precum și a Principesei Sofia.

Căsătoria a fost oficiată de primarul orașului, alături de doi martori, avocatul Michaël Flaks și doamna Jean Milligan-David, directoarea Fundației Principesa Margareta a României din Geneva.

Două luni mai târziu, pe 21 septembrie 1996, avea loc căsătoria religioasă, oficiată la Catedrala Ortodoxă Sfântul Gherasim din Lausanne de Mitropolitul Damaskinos al Elveției, de protopopul român al Elveției, Adrian Diaconu, și de parohul catedralei, Alexandru Iossifidis.

Căsătoria religioasă a avut loc departe de țară, fiindcă Regelui Mihai I nu îi era permisă intrarea în România în acea vreme”, se arată într-o postare oficială pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Astăzi se împlinesc 24 de ani de la căsătoria civilă a Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei și a Principelui Radu. Evenimentul a avut loc la primăria orașului Versoix, din Elveția, la 24 iulie 1996, în prezența Regelui Mihai I și a Reginei Ana, precum și a Principesei Sofia. Căsătoria a fost oficiată de primarul orașului, alături de doi martori, avocatul Michaël Flaks și doamna Jean Milligan-David, directoarea Fundației Principesa Margareta a României din Geneva. Două luni mai târziu, pe 21 septembrie 1996, avea loc căsătoria religioasă, oficiată la Catedrala Ortodoxă Sfântul Gherasim din Lausanne de Mitropolitul Damaskinos al Elveției, de protopopul român al Elveției, Adrian Diaconu, și de parohul catedralei, Alexandru Iossifidis. Căsătoria religioasă a avut loc departe de țară, fiindcă Regelui Mihai I nu îi era permisă intrarea în România în acea vreme. #familiaregalaaromaniei #majestateasamargareta #margaretacustodelecoroanei #principeleradu #romanianroyalfamily #casaregala #romaniaregala #romania #royal #wedding #casatorie

O postare distribuită de Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel