Anisie, VIRALĂ. Cristache: Ăsta e momentul în care un politician poate fi declarat COMPROMIS

Monica Anisie  Foto: Crișan Andreescu
Monica Anisie Foto: Crișan Andreescu

Jurnalistul Ionuț Cristache a punctat ce arată viralul zilei generat de o declarație a ministrului Educației, Monica Anisie. 

”Citesc nouă “gafă” a lui Anisie și în mod evident e forțată, chiar exagerată, dar problema e alta! Faptul că se rostogolește ca atare, că lumea dă share cu miile, înseamă că s-a ajuns la saturație. Că lumea- mai nimeni- nu mai are chef să citească întreaga declarație, vede titlul și e convinsă că e așa pentru că personajul are “potențial” și credibilitate 0! Cam ăsta e momentul în care un personaj politic poate fi declarat compromis! Când din orice face și spune iese o gafă, chiar dacă nu e!” a scris jurnalistul Ionuț Cristache, pe Facebook. 

Întrebată cum le este asigurat, în scenariul roșu, dreptul la educație elevilor care nu au nici curent electric, cu atât mai puțin Internet, Monica Anisie a dat următorul răspuns: ”Bineînțeles că s-au luat și astfel de măsuri încă din perioada în care am fost în situația de urgență. Cu toții am stat acasă și am desfășurat cursurile în sistem on-line. Acolo unde nu a existat această posibilitate, unitatea de învățământ a asigurat materiale de lucru pentru copii în așa fel încât să continue învățarea. Mai mult decât atât, Ministerul Educației a realizat în parteneriat cu televiziunea română programul tele-școală, prin care am continuat pregătirea elevilor pentru examenele naționale.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel