ANI, poziție în cazul judecătoarei Camelia Bogdan-Ministerul Agriculturii

ANI
ANI

Judecătorul Camelia Bogdan de la Curtea de Apel București NU a fost in incompatibilitate în momentul în care judeca Dosarul ICA și a fost și formator/lector într-un program pentru Ministerul Agriculturii.

”Urmare solicitării dumneavoastră înregistrată la Agenția Națională de Integritate cu nr. 2766/15.02.2016 vă comunicăm că Agenția Națională de Integritate a transmis, într-un punct de vedere oficial, doamnei magistrat Camelia Bogdan, faptul că deținerea simultană a calității de magistrat și a celei de formator (lector) în cadrul Proiectului având tematica „Aplicarea viitoarei Politici Agricole Comune și prevenirea actelor de corupție în vederea protejării intereselor financiare ale Uniunii Europene” nu este de natură să genereze o situație de incompatibilitate.”, susține ANI într-un punct de vedere remis stiripesurse.ro.

”Judecătoarea Camelia Bogdan şi-a făcut concediul pe banii Ministerului Agriculturii, partea vătămată în Dosarul ICA” - e o știre pe scurt la mare modă în aceste zile. Doamna judecător și-ar fi luat concediu și ar fi stat la Poiana Brașov 2 săptămâni pentru a preda în cadrul unei training pe anticorupție pentru funcționarii APIA. Apoi a venit la București și a dat verdictul final care l-a trimis 10 ani după gratii pe Dan Voiculescu.

Legăturile: APIA (Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură) e în subordinea Ministerului Agriculturii - parte interesată în proces (era constituit ca parte civilă). Potrivit declarației de avere Camelia Bogdan a încasat pentru prestația sa frumoasa sumă de 10.000 RON.

Acuzații: A luat bani de la partea interesată în proces... chiar dacă pentru o anumită prestație + Conflict major de interese. S-a sesizat Inspecția Judiciară care verifică acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel