ANI: Diferenţă nejustificată între averea şi veniturile realizate de către M.M.A., ofiţer în cadrul MAI - Direcţia Generală Anticorupţie

foto DCNews
foto DCNews

Agenţia Naţională de Integritate a constatat o diferenţă nejustificată în cuantum de 189.000 lei şi 282.762 euro între averea şi veniturile realizate de către M.M.A., ofiţer în cadrul MAI - Direcţia Generală Anticorupţie.

Agenţia Naţională de Integritate a constatat o diferenţă nejustificată în cuantum de 189.000 lei şi 282.762 euro între averea şi veniturile realizate de către M.M.A, ofiţer în cadrul MAI - Direcţia Generală Anticorupţie.

Potrivit unui comunicat al ANI transmis luni, în acest caz a fost sesizată Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către M.M.A.


De asemenea, ANI a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 507.723 lei (114.499 euro) între averea dobândită împreună cu familia şi veniturile realizate de A.P., funcţionar public în cadrul Consiliului Judeţean Vâlcea.

Inspectorii de integritate au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Piteşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de A.P.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel