ANI: Adrian Mladin, primarul comunei Jilava, nu poate justifica aproximativ 1 milion de euro

ANI
ANI

ANI anunță că a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 4.057.629 lei (aproximativ 963.807 euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către Adrian Mladin, primarul comunei Jilava, județul Ilfov, în perioada 2008-2011.

Conform unui comunicat al ANI citat de Agerpres, inspectorii de integritate au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către Adrian Mladin în perioada exercitării funcției publice.

De asemenea, în urma procedurilor de evaluare au rezultat indicii cu privire la săvârșirea infracțiunii de luare de mită de către Adrian Mladin, dat fiind faptul că mai multe depuneri de numerar efectuate de către diverse persoane fizice în conturile bancare ale primarului sunt nejustificate, adaugă sursa citată.

Prin urmare, Agenția Națională de Integritate a sesizat Direcția Națională Anticorupție, în vederea verificării indiciilor privind posibila săvârșire de către Adrian Mladin a infracțiunii de luare de mită.

Vezi și: ANI: Vanghelie nu poate justifica un milion de dolari și un apartament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel